Lyckad fest när familjen firade 100 år

Härligt att äntligen träffas igen efter en så lång tid som hela 5 år, pga pandemin bl a. Flertalet intressanta berättelser och inlägg ifrån familjen berikade oss alla. Mycket intressant samt tacksamt att äntligen få träffa Kristina Kappelin som är intendent på San Michele Capri, även hon berättade för oss alla om hur det är att jobba där. Vad jag förstår så var det även mycket uppskattat ifrån hennes sida, att få träffa ”familjen” särskilt i detta sammanhang. Flertalet bilder ifrån festen finns på vår Facebooksida https://www.facebook.com/muntheisverige

Roligt att se att de som kom, sänkte medelåldern, vi fick dessutom in tre stjärnor till styrelsen: Lisa, Helena samt Sophie, samtidigt som både Ewa och Siv avtackades för sina många år och goda arbete.
Välkommen säger vi också till den nystartade arbetsgruppen med Hans Frivold som sammankallande, vilka framöver kommer att presentera olika nya förslag gällande framtida arbete och som sen styrelsen har som grund för sitt arbete.

Styrelsen har fortsatt ordna med att minnas de som startade vår förening med en fin krans nu när 100 år är fyllda. Mången tack till L. Wson Munthe samt Hedda Munthe för att vi ännu kan få ha denna fina tradition att lära känna varandra lite närmare.